~AhlaN wa SaHLaN~

"HarDsHip aLways coMe to those wHo have tHe abiLity to enDure thEm. Just as tHe gooD qualiTies are tO be fOunD in tHe honouReD peOpLe. A minOr tHing miGht seeM GREAT in the eyes of a minor persOn. Just as a greaT thing seemS minor in tHe eyeS oF a GREAT person" -Salahuddin Al-Ayyubi-

Saturday, June 19, 2010

jadual imtihan

new day, new life, new story..


dah, universiti al -azhar sudah settle, universiti mansoura sudah settle, universiti tanta hampir settle, universiti zaqaziq not so sure, universiti kaherah hampir settle...

arrggghhh, sampai juga masanya untuk universiti ain shams berpeperiksaan akhir tahun, bagi pelajar tahun satu macam aku...

agaknya, apa jadi dengan tangan aku nanti. setelah sekian lama tidak menulis untuk masa yang panjang tanpa henti, bagi physiology....
24/6-
english
human's right

26/6-
physiology [essay]

29/6-
physiology [oral]

3/7-
biochem [essay]

5/7-
biochem [oral]

10/7-
anatomy [essay]

11/7-
anatomy [oral]

17/7-
histology [essay]

20/7-
histology [oral]

6/8-
dorang balik malaysia..huu~~

8/8(inshallah)-
giliran aku jadi tetamu Allah..

air JUMP! sangat sedap!!

cuma sebagai informasi. dan juga pohon doa kalian agar dipermudahkan mengingat dan menjawab soalan.

faiza 'azamta fatawakkal 'alallah. wallahu yuhibbul mutawakkilin..ya Allah, yanjahna!ameenn~

mak abah, aja sayang mak abah..
segalanya untuk mak abah
aja tak kan kecewakan mak abah...=)
melihat mak abah gembira adalah kebahagiaan aja dunia akhirat, inshallah!!!weee~~~

tata semua~~

haha..say peace and ahlan to final exam!!

Allahua'lam


2 comments:

atiqah azman said...

jar....gud luck naaaa....
jgn nanges eh tyme aku balik msia nnti....huuuu

Noor Faradzela Binti Mohamad said...

haha..
my turn is comin sooooon..
xterbayang ag cmne blaja physio,anat,blabla..
huu~
gud luck eh..
all the best..

sayang aj olweyz:)))