~AhlaN wa SaHLaN~

"HarDsHip aLways coMe to those wHo have tHe abiLity to enDure thEm. Just as tHe gooD qualiTies are tO be fOunD in tHe honouReD peOpLe. A minOr tHing miGht seeM GREAT in the eyes of a minor persOn. Just as a greaT thing seemS minor in tHe eyeS oF a GREAT person" -Salahuddin Al-Ayyubi-

Monday, July 19, 2010

Kepergian

new day, new life, new story..

LAST ORAL.histo tinggal esok je lagi..
doa daripada kalian semua amat diharapkan..syukran awi awi

TOLONG jangan tanya result yeh nanti! ahaha.
kawan2 al-azhar, kaherah, tanta, mansura dah lama dapat result. persoalaannya;
KENAPA MUMTAZ MUDAH???!!IMTIYAZ??mashallah!
gud luck! = hazzon sa'dan!

UMRAH.rindu..!!~~
semalam [18/7] kursus ringkas umrah. alhamdulillah. teori selesai, tinggal praktikalnya sahaja di Tanah Haram nanti. inshallah saya, adibah, fathiah, ain nabila dan maha akan bertolak dari mesir pada 22/7, pukul 2.00 pagi. dan dijangka sampai ke jeddah airport pada pukul 5.30 pagi. selebihnya; safira, fareha, izzah, ilia dan fahim akan bertolak pada awal ramadhan nanti. hmm, rezeki mereka dapat merasa ramadhan di sana. dapat merasa tarawikh bersama Syeikh Saad Said al-Ghamidi. imam yang selalu kita dengar dalam tape tu; bak kata ustaz. inshallah biiznillah

moga kita sama-sama dapat rezeki pergi Tanah Haram tu nanti. doa banyak-banyak yea. saya agak terkilan tak dapat nak merasa ramadhan kat sana. tapi tak apalah. bak kata mak; aja tengok dulu mekah dan madinah macam mana. mak takut aja tak larat nanti masa ramadhan nanti. orang ramai time ramadhan...

BAIKLAH! moga nanti saya pergi, saya dah ada musyrif a.k.a mahram tetap. tak payah guna musyrif-musyrif tumpang ni. ehehe. gatal naaa~

by the way, siapa-siapa yang mahu memesan sesuatu, bolehlah bagitahu saya. maybe through email or ym or fb.





GLOSARI

- memesan sesuatu : dalam erti kata doa atau kirim salam. bukan barang! hik2. takut tak sampai malaysia je nanti. dont worry, i love u!

-imtiyaz : semua subjek mumtaz ; anatomy, physiology, biochemistry, histology

5 comments:

miss s.e.r.e.n.i.t.y said...

kirim salam saya buat Rasulullah..

syukran ya ukhti
moga dipermudahkan segala urusan
insya-Allah,,

^__^

dAk aDaB said...

weh..cmne korg dpt g umrah..
ktorg dak2 jordan xdpt g...
kalo pompuan nk g kena ad mahram...
uwaa...
jeles!!

siti-situ-sana-sini said...

- tira : inshallah.doakn slmt pergi n balik.

- shikin : i kan da ada mahram...hehe.xdolah.ktorg gne musyrip tumpang n byr lbey sket laa..xtw la kt sane ada agent ke x.bkn anip p0n g umrah ke??

dEe-Nie said...

moge dilancrkan sgle prjlnan. ;)

siti-situ-sana-sini said...

inshallah..doakan yea~