~AhlaN wa SaHLaN~

"HarDsHip aLways coMe to those wHo have tHe abiLity to enDure thEm. Just as tHe gooD qualiTies are tO be fOunD in tHe honouReD peOpLe. A minOr tHing miGht seeM GREAT in the eyes of a minor persOn. Just as a greaT thing seemS minor in tHe eyeS oF a GREAT person" -Salahuddin Al-Ayyubi-

Friday, August 6, 2010

kenyataan selamat hari lahir

new day, new life, new story..

dengan nama Allah...

alhamdulillah! selamat akhirnya sampai ke rumah selangor. selamat akhirnya perjalanan kira-kira 5 jam dari king abdul aziz airport hinggalah ke rumah selangor di haiyu asyir ini. selamat akhirnya saya, ain dan fathiah bertapak di sini setelah 2 minggu berjaulah tarbawi di bumi barakah, haramain. dan moga selamat jugalah syafiqah, nadiah dan ain untuk pulang ke 'kampung' pada malam ini.

apa-apa pun, firstly saya nak wish kawan saya seorang tu. hari ni kot hari lahir dia. haha. dah kol dah. tapi, macam biasala.... malu la nak wish..ahaha. kalau saya nyanyi nanti, dia tak sanggup pulak nak dengar. kan sedap sangat. hehe

ok my dear friend.
sanah helwah.
salam eid milad.
selamat hari lahir yang ke 19.
happy 19th birthday.

moga bertambah iman, ilmu dan amal. jadi anak solehah, isteri solehah. ahaha. cemerlang dalam study selalu. jadi pensyarah yang berkaliber. n all good things will belong to u..inshallah

makan kek ni. penat membuatnya..

saya pula yang menghitung hari. bila pula turn saya nak jadi 19 ni...??

p/s : 1. ana pun konfius birthday sape... =p

2. ingatkan nak share pic kt sini, gai la ek


1 comment:

miss s.e.r.e.n.i.t.y said...

syukran ya ukhti

terharu sungguh
enti post untuk ana ke ni?

i am demanding the real cake when you went back to mesia tau..

haha..

p/s : ka' kun amurah jiddan tashbihiha ka enti ya jamilatun

:)