~AhlaN wa SaHLaN~

"HarDsHip aLways coMe to those wHo have tHe abiLity to enDure thEm. Just as tHe gooD qualiTies are tO be fOunD in tHe honouReD peOpLe. A minOr tHing miGht seeM GREAT in the eyes of a minor persOn. Just as a greaT thing seemS minor in tHe eyeS oF a GREAT person" -Salahuddin Al-Ayyubi-

Friday, May 1, 2009

semakan permohonan ke ipta 2009/2010

new day, new life, new story..

NO. KAD PENGENALAN/MYKAD : 910918106574
NAMA : SITI HAJAR BINTI AHMAD AZHAR

TAHNIAH! Anda telah berjaya ditawarkan program pengajian seperti berikut:

KOD : Y0600
NAMA PROGRAM PENGAJIAN : ASASI UNDANG-UNDANG
IPTA : UIAM - UNIVERSITI ISLAM ANTARABANGSA MALAYSIA (UIAM)


salamualaik.bertemu lg kte kt permohonan yg lain pada kali ni..so..??ape pandangan aku ye?firstly, alhamdulillah.secondly,haa.x terkata la..rsenye,major aku mntk related dengan sains n medic.n yg paling sure, last skali aku mntk asasi syariah kt um..hmm,aish.ku pon xtw la.haha.

rse bangga ade.rse sengal pon ade.hee.tp, abah ckp buat solat istikharah dlu.ye laa,jais nye pon x kuar ag..so, krenye sekarang aku ade 2 choices.matrix penang n uia..jaisnye..really hoping on dat.keputusan untuk jais keluar 7 hb ni..doakan untuk saya ye..

pada asalnnya, law n syariah ni hanya sampingan saje.yg selebihnya sains n sains n sains.tapi mungkin ade hikmahnya Allah bagi macam ini.x dpt jadi the greatest islamic doctor pon, bole jadi the best syariah lawyer in the world.haha..ye x?(sadis sungguh bunyinya..)

aku tak nak minta pendapat sape2 sebab aku totally blur sekarang nih.keciwa??naah..biasa je.huu~..maybe terpikir, nape org lain dpt ape yg dorg mntk..tp, bkn aku..hoho..lagi sekali, ada hikmah disebaliknye kn??!!well, rezeki orang lain2.ape2 pon, kawan2 yg baca post ni.tolongla ucap tahniah kat aku..haha..jgn lupa selitkan..i'l always supporting u..

lagi satu citer, nk dijadikan cerita, tepat2 pukul 12 tgh hari tadi aku terus online untuk tengok result upu ni sambil2 on ym.ramaila kawan2 yg approach dan aku tanya macam mana result upu dorg..hee.tw dorg ckp pe..dorg nye sistem lembab.so, dorg x dpt tahu lagi rseult upu dorg tu.aku pon dgn bangga nye menghulurkan bantuan..muahaha..secara x lansung, aku dpt tahu la kawan2 aku tu dpt mana..

-kamil ghazi ahmad n syira yusuf,asasi sc uitm
-eja, iman, balqis,nadh dpt asasi engine uia
-adibah ibrahim,diploma pengajian perniagaan uitm
-wani dahlan, tahmidi sc n tech usim (seem news to me)
-izzah halim, asasi sc hayat uia (aku totally jeles ngn dia ni)
-emalina, diploma sc uitm
-izyan, diploma fisioterapi uitm(dpt gk ape yg dia nk)
-nadia,asasi sc um (aku pon jeles ngn dia ni)haha
-didi, xtw lg..dia cm semangat nak gi mtrx kedah dia tu je..
-dibah husna,dpt uism katenye..xtw kos ape

n ade gak yg bernasib malang x dpt upu..kesian jugak aku rse..krenye, aku ni sangat bertuah ade u yg offer kt aku..alhamdulillh.kawan2 yg x dpt tu, jgn bersedih la ye..insyaAllah rezeki antunna x berhenti takat ni.banyakkan berdoa dan bersabar ye.wallahua'lam..heee


hmm, tu je la yang aku tahu..antum antunna yg rasa nak share dpt mne, bgtw la ye..ape2 pon tahniahla pada ssume org..hee~~

















6 comments:

dEe-Nie said...

fuyyo.. beshnye die dpt UIA.. asasi undang-undang lak tuh.. jd lawyer la ek.. tahniah2x. alhamdulillah dpt prbtn.. syukur sgt..

Syaq said...

thniah beb dpat uia.
ngee ;)

weyt, nadia tu nadia yang ak knal gak ke?
medic um?
wow! say congratz to her okeyp.

siler post di blog kaw ak nyer course dip. sc kuantitatif.

khaliesahkamal said...

wa...law mmg sswai gn aja.
tahniah2..

kte xdpt u mne2 la,aja...
sape lg ek yg senasib gn kte?

..~mE sTarLigHT~.. said...

alhamdulillah..
deenie-tanx.insyaAllah klu de rzki, nk try tukar course ke medic..tp, klu da rzki kt law..ok gk try amek..

syaq-tanx..yup, tu nadia kwn aku yg ko knal cm ne ntah..hahak..nadia asasi sains la..bkn medic ag..erm, does it means i have to edit my post??ahakzz..pekebende sc kuantitatif tu syaq??ko kne kira ape??bacteria ke?hoho

liesah-law sesuai ke??dr segi pe tu liesah?liesah jgn sdey ye..nnt kte pon sdey..erm, mybe rzki liesah Allah nk bg lbey bek..bkn level local2 ni..haha..liesah kn nk gi mesir en...insyaAllah...=)

khaliesahkamal said...

uit aja...ade ke kira bacteria??
haha..

lawyer sswai gn aja sbb aja pndai ckp..
suka bela kawan...ha,sswai pe!!jadi peguam syariah..

..~mE sTarLigHT~.. said...

haha..liesah x tw ke de knowledge field baru..
mengira bacteria..
ahakzzz

wahh!!aja pndai ckp ek??
ckp bnde merepek bnyk kot
heee~~
x tw la..
ape Allah tntukn, kte redha je
errmm,peguam syariah ok gk...
besh en klu bole jd 2-2..doctor n lawyer
hoho