~AhlaN wa SaHLaN~

"HarDsHip aLways coMe to those wHo have tHe abiLity to enDure thEm. Just as tHe gooD qualiTies are tO be fOunD in tHe honouReD peOpLe. A minOr tHing miGht seeM GREAT in the eyes of a minor persOn. Just as a greaT thing seemS minor in tHe eyeS oF a GREAT person" -Salahuddin Al-Ayyubi-

Tuesday, June 9, 2009

bile dah termimpi

new day, new life, new story..

assalamualaikum..
semalam tbe2 termimpi, aku dapat surat dari universiti..hua3!excited gle..tp en, nama u tu cm plek sket la..universiti al-'something2' la..u tu collabration dgn u.mansoura.ade ke??ntahla..mimpi mainan tido~~

ntah2, aku sorg je yg smpi termimpi dpt surat u.hoho..lmbtnye dpt surat!!!dan keadaan ini membuat aku ternanti-nanti, tertanya-tanya..dan terpinga-pinga.

ahad lepas(7hb)paman jeli skali lagi buat pertandingan mancing..kali ni kt tasik titiwangsa, kl.n kali ni gk, ade sorg kazen aku dr johor join..

yg katenye, x penah tgk kl..sian kn??hahakk..

well, aku yg baru first time gk sampi ke tasik titiwangsa pon, jadi mcm org yg baru masuk kl..hua3!n lg satu, ade 1 bnde yg buat aku happy untuk ke tasik tu..rahsia~~
n utk pertandingan memancing anjuran wakjali[klik] event management akan datang akan diadakan di taman tasik taiping, perak 2 ogos ni(hoho,paman, ni kre aja da promote ni..xde upah ke??hik3!)..kalau x silap aku le..so, kalau ade yg berminat, bole la ready awal..


sblm tu lg, kami sekeluarga balik kampung.yeah!aku syg atok nenek!!haha..kt kampung, menu utama adalah durian..sarapan durian, lunch durian, n dinner pon durian..sangat best n happening!dgn jari yg calar-balar dek penangan utk bukak durian.sebab......

sape yg x leh bukak durian bukan cucu atok..hik3!pekebende ntah..

jd, sape2 yg nk balik kampung tu, sori la..durian wes entek.sian toh~
hehe,manggis pon ade yg dah ranum.tinggal nk petik je.tp disebabkn ketinggian pokok tu,susah sket la nk petik..

wallahua'lam=)
epi3!

4 comments:

aeisyulillah said...

lorh... bukak durian pon tak pass ke??

so not tough...

huuuhuuuu..

jali? tuh bukan ke ptndingan memncing yg sape dpt tgkpa ikan 2 dpt rm 25000?

Allah, kaye syeikh!!

siti-situ-sana-sini said...

eleh...
try bukak durian atok..
bley ke??haha
durian yg fresh2 bru jatuh susa sket la nk bukak
klu yg da lme sket bbrpe jam tu, senang sket..
klu jatuhkn pon da bole terbelah...kn?kn?
hoho..pengalaman durian maniac!!

yup2..dat's my uncle..
bukan takat 2500 je..
dlu paman pnah buat lg byk 1st prize..
org tu bole kawen lg..muahaha

Nurul Iman said...

nanti kalau dah dapat tawaran dari mana2 jangan lupa bagi tau akak ye.....

siti-situ-sana-sini said...

ai ai kapten..insyaAllah akan di bgtw!!